Ota yhteyttä!Kutsu meidät kahville tutustumaan ja keskustelemaan - luottamuksellisesti ja veloituksetta.

Innostutaan yhdessä ja aletaan töihin! Mikäli emme saa sinua innostumaan, niin tulipahan ainakin vietettyä erilainen ja toivottavasti ajatuksia herättävä kahvitauko! 

Laita sähköpostia, soita Johannekselle tai täytä sivun alareunassa oleva yhteydenottolomake, niin me otamme yhteyttä sinuun.

Olemme Tampereella, mutta tottuneet kulkemaan kaupungista toiseen.

KEITÄ ME OLEMME?

IINA

"Monesti sitä luulee itse tietävänsä tasan tarkkaan mitä tarvitsee, mutta loppujen lopuksi oikea tarve on kuitenkin aina jotain muuta. Olen persoonana helposti innostuva, nopeasti aikaansaava ja haluan kokeilla kaikkea uutta – eli juuri se, kenellä on 28 välilehteä pään sisällä auki samanaikaisesti. Ensin tulisi kuitenkin kirkastaa oman pään sisällä itselleen ajatus siitä, että mikä se oma ”main goal” oikeasti on ja mitä steppejä sinne pääseminen vaatii. 

Yritys on kuin yrittäjä itse, eikä kukaan mielellään katsele omaa toimintaansa kriittisesti. Tarvittavat motiivit ja muutoshalut löytyy kuitenkin jokaiselta sisäänrakennettuina, mutta niihin käsiksi pääsemiseen tarvitaan Johannes. Jo ensimmäisen yhteisen keskustelun jälkeen Johannes auttoi valitsemaan avoinna olevista välilehdistä muutaman tärkeimmän ja sulkemaan loput.

Palvelu on tällä hetkellä se, jonka pitäisi olla jokaisen yrityksen toiminnan kärki. Palvelun avulla erottaudutaan muista, luodaan muistijälkiä ja sitoutetaan asiakkaat."

FEELYA PROMOTION

JOHANNES

"Olen 25v työskennellyt erilaisten pienien, suurien, kotimaisten, kansainvälisten yrityksien parissa ja olen saanut paljon kiitosta tekemästäni työstä. Koen olevani siis hyvä työssäni. En ole kuitenkaan osannut kertoa siitä eteenpäin niin, että se herättäisi oikeanlaisen kiinnostuneen ilmapiirin työtäni tarvitsevissa ihmisissä. Nyt olen ensimmäisten kertaa oikeasti innoissani, ja kaikki tämä sillä, että asioista on juteltu ja puhuttu niiden oikeilla nimillä, mutta uudella tavalla. Ja siis voi hitsi, tässä se on!

Iällä ei ole mitään merkitystä, vaan aina voi uudistua, kokeilla uusia asioita ja huomata, että kappas, tutun asian voi tehdä täysin uudella tavalla, kun sitä vain osaa katsoa erilaisesta näkökulmasta. Kun löytää ympärilleen oikeat ihmiset, ei aina edes tarvitse itse luoda tai innostaa, vaan se kaikki syntyy luonnostaan kanssakäymisissä ja ideoita alkaa syntyä itsestään. Asioita tulee kokeilla ja viedä eteenpäin, sillä siitä ei ole hyötyä vain ja ainoastaan itselle, vaan myös asiakkaille."

JOLEX OY

Johannes tietää mitä asioita yrityksen sisällä voidaan vahvistaa, jotta ne tukevat päivittäisiä toimia ja kasvattavat toimintaa.
Iina osaa luoda tavan, jolla tämä osaaminen tuodaan asiakasrajapintaan lähestyttävänä ja erottuvana palveluna.

MEISTÄ SANOTTU

“Tämmöstä en oo tullut ajatelleeks! Huhheijaa!”

— Iinan asiakas 
“Johanneksen monipuolisen kokemuksen avulla yritystoiminta kokonaisuutena oli helppo ymmärtää ja oli perusteltua lähteä työstämään tarvittavia muutoksia.”

— Johanneksen asiakas 
“Minulle jäi todella hyvä kuva sinun toiminnasta, joten mielellään suosittelen sinua myös muille yrittäjille!”

— Iinan asiakas 

Me emme halua hukkua massaa, ethän sinäkään?
Kutsu meidät kahville ja anna meidän innostaa
sinuakin katsomaan tekemistä uudesta näkökulmasta.
Jos emme saa sinua innostumaan, me tarjoamme kahvit.

Jätä puhelinnumerosi, niin Johannes soittaa sopiakseen kahvitteluajan!

Feelya Promotion